Crumble Apple pIe
Kommentarer (0)
Höstens alla äpplen ska plockas och då måste man passa på att baka appelpaj! Denna lite nyttigare variant av smulpaj har Wiktoria Ahlin knåpat ihop.
4-6 normal stora äpplen
Kanel efter smak
75g smör
1 skopa 100% Whey Delicious Vanilla
1/2 dl sötströ
1 dl mjöl
2 dl havregryn
1. Starta ugnen på 175°C
2. Skala och kärna ur äpplena.
3. Skär smala klyftor och fördela i en smord form.
4. Förgrädda äpplena i ugnen i ca 10 min.
5. Knåda ihop de övriga ingredienserna och smula sedan över äpplena.
6. Låt grädda i ugnen tills pajdegen får en gyllene färg, ca 20 min.
7. Servera tillsammans med Propud Milkshake Vanilj
249 kr
269 kr
167 kr
209 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer