Proteinbollar
Kommentarer (0)
En lyxig tvist på vanliga chokladbollar, men kanske lite godare.
Ingredienser:
● 2 dl 100% Casein Cookie Dough.● 75 g smör (eller kokosolja).
● ½ dl honung.
● ½ - 1 dl havremjölk.
● 3 dl havregryn.
● Kanel och kardemumma efter smak.
● Proteinella till topping.
● Kokosflingor till topping.
Så här gör du:
1. Blanda kasein, smör (eller kokosolja), honung, havremjölk, havregryn, kanel och kardemumma i en bunke.2. Rulla smeten till bollar.
3. Rulla i kokos.
4. Ställ in i kylen.
5. Toppa med proteinella.
6. Servera!
Recept av: Linn Appelskog.
34 kr
42 kr
62 kr
83 kr
199 kr
259 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer