Sugarfree Protein cake
Kommentarer (0)
Denna tårta är alldeles för god för att inte provas!
Botten
150g smör
3 ägg
4 dl mandelmjöl
1.5 dl grädde
3 msk sötströ
3 msk pofiber
3 tsk bakpulver
2.5 tsk fiberhusk
2.5 krm vaniljpulver
Fyllning
1/5 dl mandelmjölk
Proteinella hazelnut
1 skopa 100% Whey chocolate dream
1.5 dl hallon
Jordgubbar
Topping
1 skopa 100% Casein chocolate sundae
1,5 dl grädde
1 Nutramino Proteinbar vanilla caramel
1 påse Barebells protein crisp
1. Starta ugnen på 180°C.
2. Smält smöret i en kastrull.
3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
4. Vispa ägg poröst och rör ned i bunken tillsammans med grädda och smör tills det blir en jämn smet.
5. Smörj en springform med kokosolja och bröa med ströbröd.
6. Grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter. Känn efter med en sticka, den ska vara torr. Låt svalna.
7. Hacka jordgubbarna och blanda samman med de övriga ingredienserna till fyllningen. Den ska få en krämig konsistens.
8. Dela kakan på mitten så du får två bottnar.
9. Lägg ena botten på ett serveringsfat och bred på ett tunt lager med Proteinella.
10. Bred på fyllningen och lägg på den andra bottnen.
11. Blanda samman casein med grädde och vispa tills det blir fluffigt.
12. Spritsa ut caseinblandningen på tårtan och toppa med en hackad proteinbar och valfri mängd proteincrisp.
Recept av Elma Mujdzic
169 kr
249 kr
199 kr
259 kr
34 kr
42 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer