Chocolate Mud
Kommentarer (0)
En härlig version på den klassiska kladdkakan, proppad med protein och med en härlig frosting!
75g smör
2 ägg
2 dl sötströ
4-5 msk kakaopulver
1 skopa 100% Whey Chocolate Dream
1/2 tsk vaniljpulver
1.5 dl glutenfrittmjöl
Frosting
200g Philadelphiaost 3%
2 msk Proteinella
1 msk kakao
1. Starta ugnen på 175°C
2. Smält smör i en kastrull. Låt svalna.
3. Vispa ägg tillsammans med sötströ till en slät smet.
4. Vänd ned de torra ingredienserna i smeten.
5. Rör ned smöret tills det blir en jämn smet.
6. Smöra och bröa en form.
7. Låt stå i ugnen i ca 15 min. Gör stickprovet.
8. Vispa samman ingredienserna till frostingen med en elvisp.
9. Bred på frostingen när kakan svalnat.
Servera gärna tillsammans med din favorit proteinglass!
Recept av Wiktoria Ahlin
34 kr
42 kr
249 kr
269 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer