Krispiga löjromschips
Vill du lyxa till veckan lite med en god snackstallrik? Då har vi receptet för dig! Vi kan också tipsa om att spara receptet till helgen, och bjuda familj och vänner på denna enkla förrätt.
Det går jättebra att byta ut gräddfilen/crème fraiche mot ett växtbaserat alternativ om man vill det, t.ex iMat Fraiche.
Ingredienserna i receptet kan anpassas efter hur många man är som ska äta:
- En påse lättsaltade lantchips/valfria chips
- Löjrom
- Gräddfil/crème fraiche/iMat fraiche
- Dill
- Rödlök
Gör såhär:
1. Häll ut chipsen på ett fat/en stor tallrik
2. Sprid ut gräddfilen jämnt fördelat över chipsen
3. Hacka rödlöken och sprid över chipsen med gräddfil
4. Sprid ut löjrom över chipsen
5. Toppa med dill om så önskas!
Servera och njut av detta goda tilltugg.
Recept av: palmgrensfood
Instagram @ palmgrensfood