Nougat Pannacotta
Kommentarer (0)
Detta recept är en favorit i repris som Wiktoria Ahlin har sett här på vår hemsida men valt att göra sin egna version av. Enkelt, gott och fullproppat med protein!
Ca 4 portioner.
Pannacotta
5 dl lättmjölk
2 påsar vegegel
2 skopor 100% Whey Nougatcreme
Garnering
2 skopor 6:1:1 Raspberry Soda
3 dl vatten
1 påse vegegel
Tid: ca 30 min + ca 4 timmar i kylskåp
1. Blanda mölk, vegegel och proteinpulver i en kastrull. Låt koka upp under omrörning så det ej bränns fast.
2. Ta bort blandningen från spisen och häll upp i serveringsglas. Låt stå i kylskåpet i två timmar. Obs! Se till att pannacottan har stelnat helt innan nästa steg.
3. Blanda BCAA, vatten och vegegel i en kastrull. Låt koka upp under omrörning.
4. Ta bort från spisen och ta ut pannacottan ur kylskåpet.
5. Häll garneringen över pannacottan.
6. Ställ in i kylskåpet i ytterligare ett par timmar innan servering.
Denna pannacotta kan med fördel serveras tillsammans med färska jordgubbar!
249 kr
269 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer