Protein kladdkaka
Kommentarer (1)
En härligt god kladdkaka som aldrig sitter fel!
2 ägg
0.5 dl stevia strö
2 dl 100% Casein Chocolate Sundae
1 dl rismjöl
1 tsk bakpulver
2 dl vatten
1 tsk kokosolja
Proteinella hazelnut
1. Starta ugnen på 175°C.
2. Vispa samman ägg och stevia strö tills det blir poröst.
3. Vispa sedan ned casein, rismjöl och bakpulver.
4. Tillsätt vattnet medan du vispar.
5. Smörj en form med kokosolja och häll ned smeten.
6. Toppa med valfri mängd Proteinella.
7. Grädda mitt i ugnen i ca 15 min.
Recept av Amanda Rönnholm
199 kr
259 kr
34 kr
42 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
1 Kommentar
#1
Helen Wingstedt
Testade just detta receptet och den står för att svalna nu.
Men - stämmer det med 0,5 dl stevia strö? För det var OMÖJLIGT att få det poröst.
Men - stämmer det med 0,5 dl stevia strö? För det var OMÖJLIGT att få det poröst.
Den 06 oktober 2018