Proteinella-kladdis
Kommentarer (0)
Vad säger fredagsfika bättre än kladdkaka? Eller ja en variant på en kladdkaka. Gör din fredag ännu bättre med en Proteinella-kladdis!
Ingredienser:
● 4 ägg ● 1,5 dl kokosmjöl
● 2 dl proteinella hasselnöt
● 1 krm bakpulver
● 1 krm vaniljpulver
Så här gör du:
1. Sätt ugnen på 175 grader.2. Blanda ägg, kokosmjöl, 2 dl proteinella, bakpulver och vaniljsocker i en bunke.
3. Använd gärna en elvisp för att få allt till en slät smet, det kan bli lite trixigt att blanda ut proteinellan för hand.
4. Häll över smeten i en form.
5. Grädda i ugnen i cirka 12 - 15 minuter.
6. När du tagit ut kladdisen ur ugnen ska du ställa in den direkt i kylen och låta stå i 3h.
7. Toppa med vit proteinella innan servering!
Recept av My Carlsson
34 kr
42 kr
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer